Het Scheidingscongres

Over ons

Wie wij zijn

Marjon de Vroomen en Erik Baijens, oprichters van
AMV-Opleidingen, Het Scheidingsplatform en Scheidingssupport, hebben ruim 20 jaar ervaring in scheidingsbegeleiding en het opleiden van professionals.
Gedreven door de visie dat mensen ‘samen apart’ kunnen leven, zelfs tijdens een scheiding, streven ze naar het minimaliseren van negatieve impact.

Uit eigen ervaring weten ze hoe moeilijk en ingrijpend een scheiding kan zijn. Het is een periode van grote veranderingen en onzekerheid, die veel impact heeft op het leven van iedereen die erbij betrokken is.

Erik en Marjon geloven dat een scheiding niet alleen juridisch geregeld hoeft te worden, maar dat het juist belangrijker is om aandacht te besteden aan de persoonlijke, financiële en emotionele aspecten. Daarom richten zij zich op maatwerk en leiden zij professionals op volgens een door hen ontwikkelde methodiek.

Marjon de Vroomen

Erik Baijens

Een Initiatief voor Kwaliteit en Maatwerk

“Onze overkoepelende visie om de kwaliteit in de scheidingsbranche te verbeteren door een nadruk op maatwerk te leggen, heeft ons geïnspireerd om een congres te organiseren.

Dit congres is bedoeld als een platform voor scheidingsprofessionals uit diverse disciplines

Door deze samenkomst kunnen we niet alleen onze eigen expertise vergroten, maar ook bijdragen aan een breder bewustzijn binnen de branche over de vele aspecten die komen kijken bij een scheiding. 

Op deze manier streven we ernaar om de standaard voor scheidingsbegeleiding naar een hoger niveau te tillen.

We willen dat het congres een bron van inspiratie wordt, waar professionals niet alleen hun netwerk kunnen uitbreiden, maar ook nieuwe tools en inzichten kunnen opdoen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse praktijk.

De focus op maatwerk, dat centraal staat in onze visie, zal ook een belangrijk thema zijn tijdens het congres. 

Wij geloven dat elke scheiding uniek is en een gepersonaliseerde aanpak vereist, en willen dit principe verder verspreiden binnen de scheidingsbranche.

Zo kunnen we samen, professionals en samenwerkende partners, de impact van scheidingen minimaliseren en een positievere toekomst vormgeven voor alle betrokkenen.”