Het Scheidingscongres

FAQ'S​

FAQ'S​

FAQ’S

Veelgestelde Vragen

Het Scheidingscongres vindt plaats op vrijdag 9 februari 2024 in het Carlton Hotel in Utrecht. We hebben een inspirerend dagvullend programma in petto voor iedere scheidingsprofessional. Om 09.30 uur ontvangen we je graag. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke programma. 

Absoluut! Heb je een flinke dosis ambitie, staan kennis en ontwikkeling hoog op jouw agenda en wil je weten hoe je jouw pad als scheidingsprofessional zo goed mogelijk vorm kan geven? Dan is het scheidingscongres ook echt iets voor jou. Op die manier is het scheidingscongres interessant voor zowel starters als voor professionals die al flink wat meters hebben gemaakt.

Uiteraard is ons team ook op de dag aanwezig voor al jouw brandende vragen. Je kunt ons gewoon aanspreken.

Er zijn meerdere opties. Hoe eerder je je ticket scoort, hoe goedkoper je ticket is. De actuele ticketprijs vind je op de ticketpagina. Bekijk hier ook de voordelige optie om met drie personen samen een ticket aan te schaffen voor een financieel voordeel.

Het is helaas niet mogelijk om een ticket te annuleren of de aankoopprijs terug te ontvangen. 

Dat kan. Je kunt je tickets zelf via je eigen netwerk verkopen. Dit horen we graag vooraf, omdat de tickets op naam staan. Zorg dus dat jij, of de koper, tijdig de juiste naam en contactgegevens aan ons doorgeeft. Dan kunnen wij de juiste naam aan het juiste ticket koppelen.

Wil je met drie collega’s naar het scheidingscongres komen? Dan bieden we je een speciaal Relatie Ticket aan. Het is niet mogelijk om een korting achteraf te verrekenen. Je kunt je aanmelden. 1 persoon ontvangt de factuur. Je ontvangt dus niet 3 factureren. Dit zul je zelf met elkaar moeten verrekenen. Je kunt de workshops naar keuze aangeven. Bij gast 1 geef je de voorkeuren aan en bij gast 2 idem dito.

Wil je de namen van jouw gasten in het Opmerkingen Veld noemen. Dus gast 1 is bijvoorbeeld de heer Piet Jansen. 

Ja, dat kan! 21% maar liefst.  Bovendien kun je je ticket opvoeren als kosten, wat je ook nog eens belastingvoordeel oplevert.

Je ontvangt je ticket na betaling direct via de email. 

Zodra je je ticket hebt betaald, ontvang je je ticket én een welkomstmail met daarin de benodigde extra info. We communiceren alle informatie via de mail, dus het is erg belangrijk dat je deze ontvangt. Ontvang je geen mail? Neem dan even contact met ons op.

Bij de pagina Programma vind je alle sprekers en diverse workshops. Ilse Brommersma, Annemarie van Gaal en Thijs Lindhout zijn de drie plenaire sprekers. Iris Gündel is de dagvoorzitter. De sprekers bij alle workshops kan je kiezen naar eigen voorkeur, bij de indelingen houdt ons team hier rekening mee. 

Het scheidingscongres heeft een dagvullend programma. Het programma begint om 09.30 uur. We raden je aan om op tijd te komen zodat je niks hoeft te missen. Het inhoudelijke programma eindigt om 17.00 uur, dan start de feestelijke netwerkborrel.

Neem contact met ons op via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om alles goed af te stemmen. 

Via de pagina Contact kun je het formulier invullen met jouw vraag, mocht deze er hier nog niet tussen staan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen?

Neem contact op

Wij denken graag met je mee indien je vragen hebt of mogelijk wil samenwerken voor dit congres. 

Mail ons

info@hetscheidingscongres.nl

Stuur ons een bericht